+31 (0)165 204774 info@reclamedame.com

Wat wilt u bereiken?

Wie wilt u raken? Essentiële vragen die spelen bij het opstellen van een strategisch plan. Reclame Dame helpt u graag bij het maken van de juiste strategische keuzes. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw logo, een nieuwe corporate identity of wilt u uw product of dienst in de markt zetten? Wij helpen u graag verder. 

Plan van aanpak

We beginnen met een plan van aanpak. De basis van alles wat wij ontwikkelen: een goed plan dat berust op feiten. Van een enkele uiting tot een complete en langlopende campagne. Daarbij combineren wij online en offline tot een slagvaardig wapen in de strijd om uw merk en product. Hiermee geven we richting aan het doel dat u voor ogen heeft.  

Planning

Wanneer is de deadline? Wanneer moeten de bestanden dan naar de drukker? Wanneer moeten alles aangeleverd worden? Belangrijk is dat alles op tijd klaar is. Daarom adviseert Reclame Dame in dit proces en maakt een realistische planning. Wij stemmen dit ook altijd af met onze leveranciers. Zodat we er 100% zeker van zijn dat het haalbaar is.

Communicatieplan

Bij communicatie gaat het om wat je zegt, hoe je het zegt en wanneer je het zegt. Maar ook: waar je het zegt en tegen wie je het zegt. Bij communicatie gaat het nooit alleen om de aanwezigheid. Wel om wat u wilt bereiken en welke weg u daarvoor kiest. Reclame Dame gaat altijd op zoek naar de meest ideale communicatiemiddelen. De perfecte mix versterkt de boodschap.

Media

Wilt u uw media uitbesteden? Als reclame- communicatiebureau Reclame Dame kunnen we u goed adviseren. En voor u alles verzorgen en uw ontzorgen. De mediamix wordt zorgvuldig voor u geselecteerd. Waardoor wij u van A tot Z kunnen ondersteunen. We hebben goede contacten met uitgevers (kranten, vakbladen, tijdschriften, buitenreclame) en online en offline media-exploitanten.

Wilt u ook zo'n goed reclame- en communicatiebureau?

Neem contact op via onderstaande knop of bel Cindy Heijkoop 06-14665532.