+31 (0)165 204774 info@reclamedame.com

Reclame & communicatie

Eerst luisteren, dan denken en dan doen. Dat zegt alles over onze werkwijze. Wij werken stelselmatig en gestructureerd. En doen alles door goed te luisteren naar de wensen van de klant en in de goede volgorde. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuw logo/merkbeeld, de restyling van een corporate identity, het (her)positioneren van een organisatie/instelling of het ontwikkelen van complexe crossmediale communicatiecampagne. Reclame Dame werkt stap voor stap: eerst strategie, dan creatie, dan realisatie.

lees meer

Strategie

Succesvolle merken en organisaties blijven dicht bij zichzelf. Vanuit hun eigen kwaliteiten, zoeken zij de interactie. Reclame Dame richt zich bij iedere opdracht op het enige doel dat er voor ons toe doet: resultaat.  Samen met u plaatsen we de vraag in de juiste context, met uw organisatie- of merkidentiteit als belangrijk ijkpunt. Wij doorgronden wat u écht uniek maakt.
Wat is uw kracht? Wat wilt u bereiken? En waar vraagt uw doelgroep om? Reclame Dame helpt u bij het maken van de juiste strategische keuzes.
Wilt u bijvoorbeeld een nieuw logo, een nieuwe corporate identity of wilt u uw product of dienst in de markt zetten? Wij helpen u graag verder. Voor grote of kleine projecten.

Lees verder

Reclame

Op basis van feiten bepalen we de strategie en maken we samen weloverwogen keuzes. We ontwikkelen een duidelijke visie, die helder maakt hoe we doelen bereiken. Op middelen-, project- of beleidsniveau. We brengen focus aan en kijken eerlijk naar consequenties voor communicatie én organisatie. Altijd met het grootst mogelijke effect voor ogen.

Creatief, accuraat, onderscheidend en opvallend. Dat is Reclame Dame. Wij vertalen uw boodschap naar een pakkend crossmediaal concept. Zeer effectief en creatief. Fris, vernieuwend en onderscheidend. We maken concepten die raken. Dát is waar we goed in zijn. Wij raken uw doelgroep daar waar het moet. En daar is het u om te doen.

Lees verder

Realisatie

Met een concrete planning en een geoliede aanpak, gaan we tot actie over. Pragmatisch en slagvaardig; dat past bij ons. Op een slimme wijze omgaan met budgetten ook. Want nu de focus er is, staat niets een goed resultaat in de weg. Ook de manier waarop wij de werkzaamheden oppakken, draagt daar aan bij: enthousiast en kundig. Opdrachtgevers herkennen en waarderen dat al jarenlang. 

Als full-service communicatiebureau kan Reclame Dame alles voor u realiseren. Ook de realisatie, content en de afwikkeling, zoals drukwerkbegeleiding, planningen of taaie teksten. Wij nemen het graag van u over. En dat scheelt u een hoop zorgen en wij doen het graag!

 

Lees verder

Wilt u ook zo'n goed reclame- en communicatiebureau?

Neem contact op via onderstaande knop of bel Cindy Heijkoop 06-14665532.