+31 (0)165 204774 info@reclamedame.com

Wij ontzorgen u graag!

Als full-service reclame communicatiebureau kan Reclame Dame alles voor u realiseren. Ook het vervaardigen van de content, planningen of het regelen van het drukwerk. Wij nemen het graag van u over. En dat scheelt u een hoop zorgen. 

Samen met u kijken we waar we u kunnen ontzorgen. Van concept tot realisatie en zelfs nog bij het (technisch)onderhoud van uw website of social media.

Creatieve productiefase

In de creatieve productiefase wordt het creatieve ontwerp uitgewerkt. Denk aan: het maken van ontwerpen, Het vervaardigen van dummies, uitwerken van templates voor een landingspage of de doorvertaling van een huisstijl. Dit is de fase waarin wij al onze creativiteit laten zien.

De technische productiefase

In de technische productiefase  wordt er gewerkt aan de technische realisatie. Bijvoorbeeld het drukproces, de technische realisatie van een website, het tijdig opleveren van uw drukwerk, het bewerken van beeldmateriaal en de montage van video’s.

Onderhoud

Na de realisatie wilt u natuurlijk dat uw website en social media up to date wordt gehouden. Want niets is erger dan een website waarop niets veranderd. Google zal dit altijd afstraffen met een lagere vindtbaarheid. Het is dus van belang dat u uw content regelmatig verfrist. Hier kunnen wij u bij helpen.

Maar ook technisch zal een en ander onderhouden moeten worden. Wij bieden de mogelijkheid dit voor u te doen. Zo weet u zeker dat u altijd beschermt bent met de laatste versies en beveiliging.

Wilt u ook zo'n goed reclame- en communicatiebureau?

Neem contact op via onderstaande knop of bel Cindy Heijkoop 06-14665532.