+31 (0)165 204774 info@reclamedame.com

Branding en Re-branding

Alles en iedereen is tegenwoordig een merk. Ieder product in de schappen van de winkel, de zanger op het podium, een bedrijf dat uitsluitend diensten aanbiedt. Maar zelfs iedere consument is tegenwoordig een personal brand door Facebook en Twitter. In die wereld, van introducties, lanceringen, “re-brandings”, “re-designs” en merkidentiteiten helpen wij u graag op weg

Logo en huisstijl ontwerp

Uw logo is letterlijk het gezicht van uw bedrijf, product of dienst. Het vertelt in een enkel beeld wie u bent en waar u voor staat. Wij houden van logo’s, omdat ze ons uitdagen u te leren kennen, te bevragen en te doorgronden. En dan te verrassen met het ontwerp van uw nieuwe logo.

 

Website ontwerp en website bouw

Uw webontwerp bepaalt steeds meer hoe de buitenwereld u ziet. Betrouwbaar? Innovatief? Duurzaam? Uw website laat zien wie u werkelijk bent

 

Drukwerk

Wij helpen graag bij het uitbesteden van uw drukwerk. Voor het beste resultaat, tegen de laagste prijs. En met respect voor de natuur en het milieu.

Onze drukwerk-expertise behelst onder andere:

  • Digitaal of offsetdruk
  • Korte levertijd
  • Groot assortiment
  • Goede kwaliteit

Webwinkel/shop ontwerp of design

Reclame Dame is qua webwinkel of webshop een one-stop-shop: design, functioneel ontwerp, uitvoering en hosting; voor wie dat wil, regelen wij alles. Let op: design is juist bij een webwinkel van groots belang. Heeft u ooit iets online gekocht van een partij die niet 100% goed oogde of aanvoelde? Precies! De basis voor uw e-commerce activiteiten moet altijd in orde zijn

 

Fotografie

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Met onze eigen fotograaf kunnen we al uw uitingen altijd voorzien van de beste fotografie.

Reclame Dame verzorgt:

  • Fotografie in opdracht
  • Beeldredactie
  • Begeleiding bij photoshoots

Reclame & Commercials

Reclame maken? Wij geloven in een integrale manier van campagne voeren. Voor een bedrijf wat een consumentenproduct of -dienst onder de aandacht wil brengen kan televisiereclame zeer effectief werken. Een TV-commercial wordt nog krachtiger als tijdens de looptijd van een commercial ook buitenreclame en on- en offline advertenties zijn te zien. Maar ook met minder kostbare web commercials, online advertenties of radio reclame kunt u uw doel bereiken.

Bedrijfsfilm

Met een (korte) bedrijfsfilm, webvideo, instructie- of animatiefilm brengen we uw verhaal effectief en met gevoel over. Door ons te verdiepen in uw bedrijf kunnen wij de communicatieboodschap perfect vertalen naar de uiteindelijke bedrijfsfilm. In de edit vinden wij de juiste balans om de kijker te boeien en jullie kernboodschap over te brengen. Zo wordt de kijker meegenomen in het verhaal van jullie onderneming.

Explanimation animatie

Hoe abstract of ingewikkeld ook, een (uitleg) animatie (oftewel: explanimation) is een fantastische manier om een verhaal op een snelle, efficiënte en heldere manier te communiceren. Animaties worden onder andere gebruikt om een proces uit te leggen, een uniek product of service onder de aandacht te brengen of om een probleemoplossing te laten zien. Wilt u een animatie laten maken? Samen met onze opdrachtgevers en communicatie experts werken we het kernachtige verhaal visueel uit en animeren we in de stijl van uw merk.

E-marketing en e-mail marketing

E-marketing heeft een vlucht genomen de laatste jaren. Natuurlijk, het lijkt inderdaad goedkoper dan ouderwetse fysieke mailings, maar dat gaat alleen op bij een effectieve e-marketingstrategie. Een effectieve strategie vergt meer dan een beetje kennis van outlook en marketing in het algemeen

Zoekmachine optimalisatie; SEO en SEA

‘Ik wil mijn site op nummer 1 in Google’, hoe vaak we dat niet horen. Begrijpelijk. Uw propositie kan nog zo mooi zijn, als de wereld u niet vindt, blijft u ermee zitten. We zijn gespecialiseerd in Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA)